Wednesday, August 17, 2011

salam ramadhan dari aku..

Walaupun agak terlewat tapi aku tetap nak ucapkan selamat menyambut ramadhan al mubarak...harap ramadhan kali ni memberi kita seribu kemanisan berbanding tahun-tahun sebelumnya insyaAllah..hah citer paal ramadhan ni..topic utama aku mesti juadah nak berbuka..hehe kali ni aku nak cerita juadah yang popular time berbuka yang digemari oleh aku..hehe bukan orang lain yer tetapi aku..hahaha nak tau x apa dia jowm kita jalan-jalan cari makan.

Yang berada di tangga pertama..


  • murtabak daging memang pembuka selera aku hehe
tempat kedua pulak..


  • kuih ni ada dua nama kuih tepung pelita @ kuih tako ( jangan salah sebut bahaya tau hahahaha )
tempat ketiga pulak..

  • popiah basah..perghh memang terangkat beb..sedap huhu
hah tempat keempat ni special sikit tau nak tau apa?

  • bubur pulut hitam..payah la nak dapat tapi sedap bila makan dengan ice hilang rasa haus tau..sekali cuba pasti nak lagi hehehe 
last but not least juadah yang aku minat time bukan puasa ialah

  •  susah sangat-sangat nak cari..tapi kalau dapat memang singgit x cukup seyes aku cakap..nak tau nama dia? nama dia kuih cara berlauk..memang cara beb..
hah...dah tau kan juadah fav aku so amacam best x? hehe pape pown puasa jangan ponteng tau baru rasa nikmat berbuka hehe pulak tu buka jangan lupa baca doa hehe :) dah macam kela agama pulak aku ni..

P/s : korang ni semua pose penuh x?



3 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

selamat berpuasa, berbuka dan bersahur Im..

tengku imran akasya said...

thnxx mal :)

..Nor Nadhia... said...

tmpt ke-2 n ke -4...nyum3....slamat puasa im...!

Post a Comment