Sunday, February 20, 2011

jalan-jalan cari makan

hah..dah penat seharian aku duduk perah benak aku akhirnya tiba masa aku nak isi perut hehehe yelah kereta pown perlukan minyakkan? apa lagi manusia..hurm agak2x apa aku nak makan ea? x per meh aku tunjukkan kat korang list makanan yang mampu membuat aku kecur air liur..serius beb sedap giler hehehe x caya?? tgk la sendiri hehe..
  •  ni namanye asam pedas kalau org johor x makan asam pedas penipu namanyer hehe
  •  ayam goreng pandan fuhhh memang marvelous giler hehehe tp susah nak jmpa x ramai yg tahu buat ni..
  •  yg ni mmg super duper special..lauk kegemaran aku sampai bila-bila siput sedut masak lemak nak lg sedap letak la sulur keladi perghh memang terbaik dari kuali tau..
  •  teringat zaman muda2x dulu tolong mak aku jual nasi lemak lepas balik sekolah hehe sekarang ni dah jauh dari mak beli kat mak cik cafe jer la hehe
  •  hah ni benda aku baru belajar makan bila aku study kat Terengganu ni nama dia nasi kerabu..nampak sedapkan? memang sedap pown..nak tau x? aku hari-hari makan nasi kerabu kat sini hehe
  •  hah yang ni memang nak buktikan korang ni melayu sejati ataupun tidak..tau x apa ni? ni sambal belacan nama dia..benda ni wajib ada kalau korang nak makan dgn aku lagi pedas lagi aku cari hehe
so, dah tgk kan makanan kegemaran aku? hah apa lagi jowm la pergi makan hehe aku dah lapar ni hehehe..chow...

Thursday, February 17, 2011

sebuah kelahiran yg bahagia

My beloved niece Adreanna Batrisya binti Mohamad Nazri dilahirkan pada 24 januari 2011 di Hospital Sultan Ismail,Johor Bahru,Johor...well eventhough it is quite late to congrats my sis but tahniah kakakku Diana binti Othman dah jd ibu hehehe...semoga Adreanna x nakal mcm  ibu taw jadi baik macam pak cu x per hehe..nanti pak cu cuti pak cu jmpa adreanna ea? love you..
  •  nyenyak jer kan dia tido?
  •  time baru2x kuar hehe x bukak mata ag
  •  besarnyer mulut dia menguap..arghhhhh ibu ngantuk la
  • geram x tgk pipi dia?

jowm karaoke

video
video

video
ni ada lagu2x fav aku bawa time karaoke silalah melalak hehe

i hate you by 2PM

video
video ni best giler hari2x aku tgk so harap korang pown suker eak...

my first attempt

hurm untuk percubaan pertama ni aku jst nak tunjuk gambar2x aku dari zaman aku matrix sampai skarng hehehe

ni time aku matrix :

  •  time ni blackout aku amik gambar pakai lampu study jer hehehe

  •  time ni aku wat experiment tuk subject kimia hehe ada gaya scientist x?
  •  rambut aku selepas diluruskan hehe cute kan? hahaha

  •  time ni aku ponteng tutorial bio x siap kijew. agak2x manja x muker aku??
  •  5 minutes before my presentation nak tgk muke ok ker x..
hah yang ni plak pic terbaru aku time universiti :

  •  awal2x masuk uni skema kan??
  •  ni namanyer jambul ayam hehee
  •  ni time aku p taman tamadun islam tp baju mmg x seswai sgt an?
  •  ni muker aku baru bgn tdo nampak sweet kan?

  • aku dan makanan kegemaranku
selesai la sudah aku tunjuk pic2x aku agak2x korang aku ni cute x? hehehe cewahh perasan plak kan? hurm aku ada byk lagi pic tp nanti2x aku tunjuk k? lagi pown nikan percubaan pertama aku hehe  ok la jmpa lagi kat post2x yg akan datang...chow!!!